Wiadomości Bieżące . pismo szeregowych członków "Solidarności" : pismo organizacji "Solidarność Walcząca", no. 239, 1989 - Piłsudski, Józef; Mickiewicz, Adam; Karski, Zbigniew; Oryński, Andrzej; Sarapuk, Barbara; Wierzejski, Leszek (Agencja Informacyjna "Solidarności Walczącej", 1989)
Motto: "Not to give in after defeat is a victory". Józef Piłsudski Motto: Various mottos