Diverse foto's betreffende de bioscoop en de studenten arbeidsbemiddeling. Bezoek van Hare Majesteit Koningin Juliana, 1955?
Diverse foto's betreffende de bioscoop en de studenten arbeidsbemiddeling. Bezoek van Hare Majesteit Koningin Juliana, 1955?