Gudrun. Tweemaandelijks tijdschrift voor de christene Vlaamsche vrouwen. Orgaan der chr. Vlaamsche meisjesbeweging
Vanaf (1934) met ondertitel. Orgaan van den Vlaamschen landsbond voor Roomsch kaht. vrouwen en meisjes.