"Markante Groninger vrouwen". Interview met Ploeger (actief in de drankbestrijding) door Radio Noord - Ploeger, Katrien.
"Markante Groninger vrouwen". Interview met Ploeger (actief in de drankbestrijding) door Radio Noord.