Advies inzake verhoging van de uitkeringsbedragen in gevolge verschillende sociale-verzekeringswetten per 1 Oktober 1966. Uitgebracht aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1966)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1966, 13.