Informatie voor functionarissen die belast zijn met de begeleiding van oudere werknemers en hun voorbereiding op de pensioenering / . Informatie over het Projekt 'Pensioen in Zicht' (Projekt Pensioen in Zicht, 1976)
Omslagtitel: Informatie over het Projekt 'Pensioen in Zicht'.