Titel prent: De vrijheid der burgerlijke pers : opgedragen aan de redacties van "De Telegraaf" en de "Oprechte Haarlemmer" - Hahn, Albert,
Titel prent: De vrijheid der burgerlijke pers : opgedragen aan de redacties van "De Telegraaf" en de "Oprechte Haarlemmer".