De ondernemingsraad in de Bondsrepubliek Duitsland en de vertegenwoordiging van de werknemers in de raden van commissarissen / . De ondernemingsraad en de werknemerscommissaris in de Bondsrepubliek Duitsland (Industriebond NVV, 1973)
Titel op omslag: De ondernemingsraad en de werknemerscommissaris in de Bondsrepubliek Duitsland. Uit: Der Betriebsberat. - 1972.