Zwartboek. Een uiting van optimisme? [Door G.H. Honing. Tekeningen: J. Sanders] ([Drukkerij Sigfried])
Uitgave: Samenwerkende Stichtingen: Persdienst voor Wereldbestuur, Nationale Stichting voor Propaganda voor Federale Wereldregering, Registratie. Wereldburgers.