Rapport inzake het onderzoek naar de resultaten van de wet van 24 juni 1936 tot regeling van de collectieve arbeidsovereenkomsten en naar de toepassing van enkele andere sociale wetten in Frankrijk (Nederlands Verbond van Vakverenigingen)
Stencil.