Drees bekijkt met Prakke, directeur van de Koninklijke Van Gorcum&Comp. NV het eerste exemlaar van "Van mei tot mei". Den Haag - Coorsen, Dick,
Drees bekijkt met Prakke, directeur van de Koninklijke Van Gorcum&Comp. NV het eerste exemlaar van "Van mei tot mei". Den Haag.