De bouwer :
(1941/42) bijlage van: Arbeid (ZF 17013). Vanaf (1952): Alg. Ned. Bouwbedrijfsbond, Alg. Ned. Bond voor de Bouwnijverheid; vanaf (1972): Alg. Ned. Bond voor de Bouw- en Houtnijverheid. Samensmelting van: De bouwvakarbeider (Microf./P 1726-1727), De schilder (ZF 17210), en: De timmerman (ZF 17247). - Voortzetting van: De stukadoor (ZF 17238). Voortgezet als: Profiel (ZF 17053). Voor bijbl. zie: De jonge bouwer... (ZK 17058 en PM 6455).