Kaart uitgegeven in 1980 voor actie:"Breng de nieuwe pers onder dak". Amsterdam viert de bevrijding met de Canadezen - Blom, Joop,
Kaart uitgegeven in 1980 voor actie:"Breng de nieuwe pers onder dak". Amsterdam viert de bevrijding met de Canadezen.