Terzake / . Terzake Zuid-Afrika
Ook o.d.t.: Terzake Zuid-Afrika. Voortzetting van: Zuid-afrikaanse koerier (ZK 31651), en Voortgezet als: Zuidafrikaanse koerier (ZK 44865). SAMENSMELTING VAN: Zuid-afrikaanse koerier, en Zuidafrikaans panorama.