Enige leiders op weg om de gunstige uitslag der conferentie aan de stakers mede te delen. V.l.n.r. Krijger, Schilling, Damme en v.d. Steen (1925)
Enige leiders op weg om de gunstige uitslag der conferentie aan de stakers mede te delen. V.l.n.r. Krijger, Schilling, Damme en v.d. Steen.