Schematisch overzicht van de sociale verzekeringswetten en van enkele harer voornaamste bepalingen. Samengest. door H.P. Cloeck met medewerking van G.F. Fortanier (Stichting voor opleiding van maatschappelijke werkers, 1948)
Bijlage bij deel II van De maatschappelijke werker. Algemene wetskennis.