Achter het tafeltje links: Procureur generaal W. Berger, rechts: deurwaarder M. van Maastricht - Wijnbergh, Michiel,
Achter het tafeltje links: Procureur generaal W. Berger, rechts: deurwaarder M. van Maastricht.