Adres in zake het ontwerp algemeene maatregel van bestuur als bedoeld bij artikel 4 der arbeidswet (Volksdrukkerij "De Arbeid", 1909)
Sociaal-technische Vereeniging van Demokratische Ingenieurs en Architecten.