Pisma filozoficzne 1841 - 1850. Wyboru dokonali, wstepem i przypissami opatrzyli A. Cornu i W. Mönke. [Pod red. J. Garewicza. Tłum. M. Kurecka i W. Wirpsza] (Ksia̧zka i Wiedza, 1963)
Z bibliogr., il-mi, indeks-mi i prt. Biblioteka Myśli Socjalistycznej.