Arbeidsbureau en ongeschoolde jongeren. Een nota van welzijnswerkinstellingen [... in Amsterdam, oktober ' 75] (Experimentele Werkbemiddeling enz., 1975)
In nauwe samenw. met de temagroep "Jeugdwerkloosheid" van het IWA.