Economische groei, industriële structuur en technische vooruitgang. Rede, uitgesproken tijdens de algemene ledenvergadering van het NIRIA op 4 juni 1966, gehouden [...] te Hengelo (O.)
Overdr.: Polytechnisch Tijdschrift. 1966, nr 18. 31 aug.