SMA : . Sociaal maandblad : tijdschrift voor arbeidsrecht, arbeidsmarkt, werkloosheidsbestrijding, sociale verzekering en andere arbeidsvraagstukken
1(1946) - 5(1950) o.d.t.: Sociaal maandblad. - Vanaf 6(1951): samenvoeging met: Arbeid (ZO 30106).