Muurschildering van het Februari Kollektief in Amsterdam ter gelegenheid van 70 jaar ANC (in opdracht van de AABN) - Bouwman, René,
Muurschildering van het Februari Kollektief in Amsterdam ter gelegenheid van 70 jaar ANC (in opdracht van de AABN).