P. Kropotkin, de arbeidersbeweging en de internationale organisatie der arbeiders. (Slot) (Uitg. Nederl. Syndicalistisch Vakverbond, 1932)
Grondslagen, Anarcho-syndicalistisch tijdschrift, I, 3 - Mei 1932, pag. 52- 58.