Bij de benoeming van A.C. Ploeg tot officier in de orde van Oranje Nassau. Met echtgenoot H. Ploeg - Rijnberk, Tieleman van,
Bij de benoeming van A.C. Ploeg tot officier in de orde van Oranje Nassau. Met echtgenoot H. Ploeg.