De buitenlandse delegaties. Chacon: 2de van links op de voorste rij. Van Tijn: uiters rechts - Meerendonk, Ben van,
De buitenlandse delegaties. Chacon: 2de van links op de voorste rij. Van Tijn: uiters rechts.