Verschenen in de ochtendbladen van De Telegraaf op 30-9-1932. Ook in mei 1933 gebruikt voor Zonnestraaldag - Raemaekers, Louis,
Verschenen in de ochtendbladen van De Telegraaf op 30-9-1932. Ook in mei 1933 gebruikt voor Zonnestraaldag.