Collectie Water en vuur. . Diverse "Tatortfoto's" uit het Bundesarchiv, gepubliceerd in "Radau" (signatuur 1995/831) (1933)
Collectie Water en vuur. Diverse "Tatortfoto's" uit het Bundesarchiv, gepubliceerd in "Radau" (signatuur 1995/831).