Relletjes bij het Van Heutsz-monument. Tussen de kransen ter nagedachtenis vn Van Heutsz een rouwkrans voor vermoorde Atjehers - Meerendonk, Ben van,
Relletjes bij het Van Heutsz-monument. Tussen de kransen ter nagedachtenis vn Van Heutsz een rouwkrans voor vermoorde Atjehers.