14e Algemene volkstelling annex woningtelling 28 februari 1971 (Staatsuitgeverij, 1982)
Serie B. 4A:Beroepsbevolking : algemene structuur : voornaamste uitkomsten per gemeente. - 1982. - 68 p. : tabellen ; 30 cm + vouwblad(gekleurde krt.)