"Na met wagens te zijn aangevoerd worden de bieten overgeladen in schuiten welke hun lading in de fabriek afleveren"
"Na met wagens te zijn aangevoerd worden de bieten overgeladen in schuiten welke hun lading in de fabriek afleveren".