De nota van den hoofdinspecteur voor de volkshuisvesting betreffende de nadeelen van het vigeerende annuïteitenstelsel bij woningwetvoorschotten (Amsterdam)
Nationale Woningraad. ALgemeene Bond van Woningbouwvereenigingen.