Laatste congres, bij 50-jarig bestaan, in NV-Huis. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto - Peeterse, Jan H.,
Laatste congres, bij 50-jarig bestaan, in NV-Huis. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto.