Davis Rikardo i Karl Marks v technite obstestvenno-ekonomičeski isledvanija. Opit za kritiko-ekonomičesko isledvanie. Glava X i XI. [...]. Prev. ot ruski D. Karanetev i E. Markovski (Roglev, 1896)
Napălno.