Ruch Związkowy . pismo poświęcone odrodzeniu wolnego ruchu zawodowego w Polsce, no. 2, 1978 - ed. Roman Kściuczek [et al.] (s.n.], 1978)
Creation and circulation: Issues no. 6(1979) and 8(1980) confiscated by Służba Bezpieczeństwa