Rys historyczno-statystyczny wrzostu i stanu miasta Warszawy najdawniejzych czasów aż do 1847 roku. Tekst opracował wste̜pem i komentarzem opatrzył K. Zawadzki (Państwowy Instytut Wydawniczy, 1974)
Z ill-mi, ind-mi i tab-mi. Biblioteka Syrenki.