Louis Groen, vakbondsbestuurder (op de rug gezien), spreekt in bouwkeet over ziekengeldacties - Singels, Han (1990)
Louis Groen, vakbondsbestuurder (op de rug gezien), spreekt in bouwkeet over ziekengeldacties.