Hungarian Monitoring, 28 May 1988 . [Magyar rádiófigyelő], 1988. május 28 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Senate enshrines missile agreement into law - On the eve of the Soviet-American summit Domestic Affairs: - Conversation with Miklós Németh - Gabčíkovo-Nagymaros dam affair - Jenő Wigner now honorary member of Hungarian Academy of Sciences - Madách Theater donates proceeds from matinee performance of “Cats” to refugees from Transylvania Economy: - Quarterly evaluation of trade - Factory directors: Pécs Tobacco Factory Külpolitika: - Törvényerőre emelte a rakétaszerződést a Szenátus - Szovjet-amerikai csúcstalálkozó küszöbén Belpolitika: - Beszélgetés Németh Miklóssal - Bős-nagymarosi vízlépcső ügy - Wigner Jenő az MTA tiszteletbeli tagja lett - A Madách Színház a délutáni 'Macskák' musical előadás bevételét az erdélyi menekülteknek ajánlja Gazdaság: - Negyedéves értékelő a kereskedelemről - Ipargazdák: a Pécsi Dohánygyár