Overzicht van de pensioenregeling van de overheid (Algemene Burgerlijke Pensioenwet) naar de situatie op 1 januari 1966 / . De Algemene Burgerlijke Pensioenwet : pensioenregeling van de overheid (Advies-Commissie voor Personeelfondsen, 1966)
Omslagtitel: De Algemene Burgerlijke Penioenwet : pensioenregeling van de overheid.