Kultura Niezależna . miesięcznik Komitetu Kultury Niezależnej, no. 15, 1985 - Komitet Kultury Niezależnej, ed. committee (Wydawnictwo Przedświt, 1985)
Creation and circulation: From issue no. 63(1990) published legally