Achter de tafel, vanaf de linkerkant: Schaefer, Roethof, ?, Kolthoff, ?, ?, ?, achter de bestruurstafel Poppe, Van Thijn, Dolman, ?, rechts achter de tafel: Hartmeijer, Castricum, Muller-van Ast, Epema, De Jong, Drenth. Voor de tafel, linkerkant: Kombrink, ?, ?, ?, ?, ? (1976)
Achter de tafel, vanaf de linkerkant: Schaefer, Roethof, ?, Kolthoff, ?, ?, ?, achter de bestruurstafel Poppe, Van Thijn, Dolman, ?, rechts achter de tafel: Hartmeijer, Castricum, Muller-van Ast, Epema, De Jong, Drenth. Voor de tafel, linkerkant: Kombrink, ?, ?, ?, ?, ?.