Amandla - Zuidafrikaanse dans, zang, muziek tegen apartheid (1983)
Voor tournee van ANC cultureel ensemble Amandla door Nederland eind 1983; één ex. met opdruk over optreden in aula KIT, Amsterdam, 16 dec. 1983.