Receptie ter gelegenheid van het jubileum van Otto de Nobel (zittend links van kind). Links naast De Nobel Albarda, rechts naast mevr. de Nobel Schaper. Tweede van rechts, achterste rij: Drees. Verder hoofdbestuurders van de Bond van Arbeiderszangverenigingen en gasten
Receptie ter gelegenheid van het jubileum van Otto de Nobel (zittend links van kind). Links naast De Nobel Albarda, rechts naast mevr. de Nobel Schaper. Tweede van rechts, achterste rij: Drees. Verder hoofdbestuurders van de Bond van Arbeiderszangverenigingen en gasten.