Oprichting Werkgelegenheids-comité Amsterdam in het Mozeshuis. Vlnr.: ?, Elvering, Van den Bos. Veltman op achtergrond - Pellanders, Michel,
Oprichting Werkgelegenheids-comité Amsterdam in het Mozeshuis. Vlnr.: ?, Elvering, Van den Bos. Veltman op achtergrond.