Het college van B&W tussen 1928 en 1933. Links: Drees. Midden: burgemeester Bosch van Rosenthal. Kopie van exemplaar bij W. Drees
Het college van B&W tussen 1928 en 1933. Links: Drees. Midden: burgemeester Bosch van Rosenthal. Kopie van exemplaar bij W. Drees.