Een en ander omtrent den welvaartstoestand der inlandsche bevolking in de Gouvernementslanden van Java en Madoera (de particuliere landerijen uitgezonderd) (Visser)
1. Landbouw, Veeteelt, Boschwezen, Visserij. 1911. XII, 255 p