De minister van Economische Zaken Lubbers verwelkomt de Oostduitse minister van handel Sölle (rechts) in het bijzijn van de ambassadeur van de DDR in Nederland (midden)
De minister van Economische Zaken Lubbers verwelkomt de Oostduitse minister van handel Sölle (rechts) in het bijzijn van de ambassadeur van de DDR in Nederland (midden).