Wethouder Wibaut in de koningsloge in de Stadschouwburg tijdens een voorstelling van Molière's De Duivel. Met een beschouwing van Honoré de la Bainoire. Uit: De Nieuwe Amsterdammer, 16 januari 1915 - Hem, Piet van der, (1915)
Wethouder Wibaut in de koningsloge in de Stadschouwburg tijdens een voorstelling van Molière's De Duivel. Met een beschouwing van Honoré de la Bainoire. Uit: De Nieuwe Amsterdammer, 16 januari 1915.