Wasdag op straat, Lindenstraat. Na Hoedendoos (= Na van Assendelft van Wijck-Meijer) wast haar kinderen in de teil - Meerendonk, Ben van,
Wasdag op straat, Lindenstraat. Na Hoedendoos (= Na van Assendelft van Wijck-Meijer) wast haar kinderen in de teil.