Rezoljucii i rešenija na I i II kongres (1919 i 1920 g.), partijnija săvet i konferencijata na Balkanskata Komunističeska Federacija (Sofija, 1920)
Bălgarska Komunističeska Partija (tesni socialisti). Sekcija na III Komunističeski Internacional.